Stora tjejen

Nu har Nova fyllt 6år! Det är inte klokt att hon blivit så stor... Det var kalas hela förra helgen. Först med familj och släkt på lördagen då det var monstertema på kalaset och sen med kompisarna på söndagen på Leos lekland. Hon hade väldigt roligt hela helgen och fick en massa fina presenter! Nu laddar hon för julafton för fullt :) 







På måndagen var vardagen igång igen, men på kvällen fick Nova feber och sov sedan drygt 12 timmar (vilket aldrig händer, hon är alltid uppe före 7 även om hon gått isäng vid 22... Så nog var hon slut alltid! Vi tänkte att det hade med kalashelgen att göra eftersom hon varit så spänd innan, för sen på tisdagen var hon pigg! Ingen feber och klättrade på väggarna, längtade efter skolan. Så hon fick fara på onsdagen och det gick bra, men sen på onsdagkvällen hade hon feber igen så nu har hon fått vila hemma torsdag och fredag. Hon har varit feberfri idag så nu hoppas vi att det är över. Däremot har hon hemsk hosta, vilket också jag har haft ett tag nu och det är inte så kul. Förhoppningsvis slipper vi den snart.

Och snart är det också dags för en till födelsedag! Göran fyller den 18:e men hade väl tänkt ha sin "mottagning" lördag den 15:e eftersom det är en annan sötnos i släkten som fyller år helgen efter... :) November och april, det verkar vara våra månader! I alla fall, han önskar sig inget förutom lite sällskap och fest! Den som kan och vill får mer än gärna komma hit, äta gott och ha det bra. Sängplatser finns :)

Det har efterfrågats önskelistor inför jul och det känns ju lite konstigt att önskelista saker precis efter kalas, men... De är under produktion så jag ska försöka lägga ut dem här nån gång... snart. Förhoppningsvis. Påminn mig om det inte verkar hända :)

Hoppas att ni har det bra därute i livet! ❤️



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Forestmama

En mamma i skogen eller en mamma Skog?

RSS 2.0