Nu kan hon!

Så stolt jag är! Nova har faktiskt lärt sig att cykla nu! De var lediga i torsdags så då hade de tagit fram cyklarna och provat lite och när jag kom hem fick jag höra att hon minsann hade cyklat flera meter utan att Göran hade hållit i cykeln. Jättebra tyckte jag och så bestämde vi att vi skulle testa nästa dag. Och mycket riktigt, igår när vi kom hem så tog vi fram cykeln och testade och jag behövde bara hålla i just när hon skulle starta och sen for hon iväg! Hon sa att hon inte kunde starta själv eller svänga runt, men det tog bara några försök så kunde hon det också. Hon är så duktig! Testar lägga in ett videoklipp här så ni får se:
 
 
Hon tycker det är så roligt att cykla! Idag har vi varit på en riktig långpromenad och hon cyklade hela vägen. Självklart ramlar hon ibland men hon tränar och tränar. Min SuperNova!

Blandat

I lördags var vi i storklinta med skoter och pulkor tillsammans med Susanne och Stefan, det var riktigt mysigt men ack så blåsigt.. Tur vi fick en bra grillstuga att söka skydd i :) Barnen åkte och åkte i backen hela dagen och somnade nästan direkt i bilen hem.


På söndagen for Göran tillbaka dit med en kompis och körde en massa skoter medan jag och barnen åkte till Obbola en sväng. Vi kikade i min mormors lägenhet om det var något vi ville spara nu när hon flyttar in på ett boende. Samtidigt passade vi såklart på att umgås med mamma, pappa, Linda, Tuva och Ian (och Erik också på ett litet hörn). Det är så roligt att ses! Ingen av dem fastnade tyvärr på bild, men ni kan få se den fina knappsamlingen som jag tog hand om från mormor. Jag och barnen satt länge och tittade på dem :)


Nu är det dags för mig att sova, snart måste man ju stiga upp igen.. Jag avslutar med en bild på en kul grej som Nova ritade och satte upp i köket:


Det är danssteg :) Godnatt och sov så gott!

Helgen

Ja, en liten uppdatering är väl på sin plats nu såhär på söndagkväll.. Så ni hänger med i vad som händer menar jag :)

I fredags var jag ju ute med jobbet och vi hade verkligen så roligt! Tacobuffe' och sen club 27 på det, trevligt värre :) Synd bara att sista bussen hem gick redan kl 00, men det var ändå skönt att komma hem. Man ska ju avsluta när man är på topp också ;) Sen fick jag ju som väntat ingen lång sovmorgon heller, vi var uppe med tuppen kl 7.30. Eftersom Göran inte slutade förrän kl 19 på fredagen så fick barnen fredagsmysa hemma hos Terese och Fredrik och de var verkligen supernöjda över det! De hade båda två haft jättekul. 

Så lördagen gick i lugnt tempo, Göran var på jobbet och vi andra höll oss bara hemma.. och vilade.. Men idag däremot har vi hållit igång, promenad till konsum och sen till lekparken och pulkbacken, hem för lunch och vila, sen ut igen för lite sparkcykling och utelek. Barnen blev badade, middag intogs och sen var dagen nästan slut :) Så nu säger vi godnatt, laddar batterierna inför kommande arbetsvecka och avslutar med dagens gungbilder från lekparken så ni har nåt att titta på :)

Sov så gott!



Forestmama

En mamma i skogen eller en mamma Skog?

RSS 2.0