Och det fortsätter.

Igår var det jag som fick vabba, både Nova och Nellie hade feber. Nellie kräktes natten mot måndag, troligtvis pga febern men idag är hon ganska pigg. Nova däremot är fortfarande febrig.. Göran var hemma med dem på förmiddagen idag sen tog jag över. Vi har faktiskt sovit en stund allihop, hur skönt som helst :) Hoppas att febern ger med sig snart, inte kul för lilla fröken.

Och inte blir det nåt speciellt valborgsfirande heller med sjuka barn och en man som jobbar till 19. Vi sitter nog hemma och försöker hitta nån brasa på tv:n? Men det är ju ingen superviktig högtid så det känns inte så farligt :)

Samma visa...

Just som jag trodde att vi blivit friska så slår den till igen, förkylningen. Nova vaknade i morse med feber.. Tanken var att vi skulle åka till Obbola idag och fira pappa (grattis till dig!), men det blev inget med det. Typiskt. Men, vad ska man göra? Bara att kurera och hoppas på snabb tillfriskning. Får se om det blir att åka ner på onsdag istället.

Det är lite spännande nu inför imorgon, blir det strejk eller inte? Om de inte kommer överens innan midnatt inatt så tas bland annat alla barnskötare i skellefteå ut i strejk. Det innebär att vi är 2,5 förskollärare som kommer jobba på min förskola och vi kommer bara ha öppet 9-14. Tyvärr blir det ju samma öppettider på barnens förskola också så vi får se hur vi löser det. Spännande är det i alla fall :)

Idag gör vi så lite som möjligt men vi lyxade till det med plättar/tunnpannkaka till lunch för att Nova skulle äta överhuvudtaget. Båda två tyckte det var kul att hjälpa till med vispningen :)

Förkylt

 
 
 
 
Ja som ni förstår har vi nu blivit sjuka igen. Nellie är värst drabbad hittills med rinnande snor och feber, tätt efter kommer Göran som faktiskt också fått feber ikväll och är allmänt snuvig och hängig. Nova har varit hes och haft ont i halsen men idag var det bättre. Snorig är hon förstås också.. Lindrigast har jag det utan några som helst symptom men jag räknar med att drabbas inom de närmsta dagarna :P
 
Imorgon har jag lång arbetsdag då vi har kvällsmöte i fyra timmar. Inte så härligt med 12 timmars arbetsdag men jag ser faktiskt fram emot att få gå igenom våra punkter på mötet. Det är skönt att ha den känslan :) Tur i oturen också att Göran ska vara hemma med barnen så vi slipper ordna med barnvakt. Inte för att det brukar vara så svårt att flörta med de snälla storasyskonen, men ändå ;)
 
Min bloggapp verkar strejka så jag får inte till några bilder idag tyvärr. Nu är det godnatt för mig! Kram på Er!
 

Tid?

Oj vad tiden går fort nu! Helt plötsligt har halva april gått. Hur gick det till? Idag är det regnigt och grått men i tisdags var det nästan sommarvärme. Så härligt! Jag slutade tidigt så jag och tjejerna for och köpte glass och åt den på altanen i solen. Det var mysigt.

En vecka kvar till 29-årsdagen också.. Inga önskelistor finns, men kläder är alltid en bristvara för mig. Om jag lyckades ta mig in till stan själv nån gång? Verkar vara omöjligt. Min egentid i allmänhet har nästan försvunnit helt sedan jobbstarten, när barnen somnat stupar man i säng själv också :) Det är resan till och från jobbet som blir egentiden. DET kanske man skulle önska sig - tid för sig själv? ;)

Både idag och imorgon har jag stängning på jobbet.. Sen är det helg igen. Fattar inte hur det är möjligt? Synd att helgerna inte är längre bara ;) Back to work!

Bilder

Här är lite utflyktsbilder :)

Fullt upp

Nu är helgen förbi, vi har haft mycket att göra som vanligt. I fredags for vi hem till Fredrik och Terese och såg på hockey (!) och såklart gick saik vidare till final, heja! Hela lördagen var vi ute med skotern, vi åkte nästan ända ut till bjuröklubb och vädret var underbart! Vi hittade en liten hälla som kommit fram vid en stuga mitt ute på isen och där satt vi och hade det bra :)

Igår hade vi städdag, Göran rev ut garderoben i hallen förra veckan och gjorde nya hyllor så det har varit bombnedslag överallt.. men nu är det rent och fint igen!

Och nu måste jag återgå till arbetet igen, rasten är slut! Tänkte bara uppdatera er på läget. Bilder kommer sen :)

Vår!

Igår tog vi fram Novas cykel och sparkcykel, en bobbycar och asfaltskritorna ur förrådet. Våren är här!

Glad Påsk!

Nu är påsken nästan förbi och vi har haft det riktigt mysigt. Vi inledde med en hel utedag på fredagen (med skotern förstås) då vi hade med oss muurikkan och lagade både fläskpannkaka och pasta carbonara ute i solen. Det var en mysig dag! Sen på lördagen jobbade Göran men jag och barnen åkte ner till Obbola. Vi mötte upp Linda och lilla Tuva och så följdes vi till mormor Astrid och sen till farmor Gunda och farfar Sven. Det var så kul att träffa dem och fika en massa gott :) Efter det promenerade vi hem till pappa och Christina där vi fick äta god middag och efterrätt. Sen var jag helt slut men vi lyckades i alla fall ta oss tillbaka till Linda där vi skulle sova. Det tar på krafterna att åka runt och träffa alla och att jaga Nellie överallt också.. Det är lite annat när man inte är hemma och måste hålla koll hela tiden!

Igår vaknade vi tidigt och startade påsktårtebak. Det blev väl inte riktigt som vi tänkt.. men helt okej ändå :) Pappa och Christina kom dit och fikade med oss och sen bar det iväg hemåt. Båda barnen däckade i baksätet direkt :) Sen hann vi bara hem och packa om så for vi iväg till bureberget för att grilla parisare med ett par andra skotrare (?) och åka pulka i backen där. Riktigt trevligt! Sen åkte vi hem och ramlade isäng...

Idag tar vi det lugnt, tvättar en massa tvätt och degar i soffan medan Göran är på jobbet. Vädret är dock väldigt inbjudande så det blir nog att gå ut snart. Hoppas att ni alla har haft en fin påsk!

Forestmama

En mamma i skogen eller en mamma Skog?

RSS 2.0