Fredagkväll

Ikväll är Nova på bio för första gången. Så spännande! Hon och Göran ska se på Modig som har premiär idag och hon har laddat hela veckan :) Hon skulle först få välja godis på affären och sen då se på filmen, som dessutom är i 3D. Oj så kul.. Hon älskar ju att se på film så det borde inte vara några problem för henne att sitta stilla och se hela i alla fall.. däremot tycker jag att den kanske är lite väl spännade för henne. Vi får väl se, hon brukar ju faktiskt sitta och se Harry Potter med Göran och de filmerna är ju ganska spännande också :)
 
Så ikväll är det bara jag och Nellie hemma.. vet inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt. Känns konstigt att få se på vad jag vill på tv:n hela kvällen :) Nellie roar sig i alla fall med att krypa runt och hitta på rackartyg så det är bara att hänga med henne.. just nu har hon hittat en ficklampa som hon undersöker så hon är ganska stilla.
 
Det har annars varit en lugn dag i regnet och ruskets tecken. Vi har mest varit inne och städat, Nova har ju som regel att hon måste städa sitt rum annars blir hon utan fredagsmys :) Så dagen har inte varit så spännande.. Göran har fått ett positivt besked på jobbfronten men än är inget klart så jag ska inte säga för mycket. Vi håller tummar och tår i alla fall!
 
Hoppas att ni har en mysig fredagkväll!

Idag

Idag tog jag och Nellie en helt onödig vända in till stan. Jag ville hitta en höst/vårjacka men fick inte napp nånstans.. så idag har jag gjort min allra första klädbeställning till mig själv på nätet. Spännande att se om det blir bra eller inte :)
 
Annars har det inte hänt mycket idag, vi har gått en sväng till konsum och myst hemma i soffan. Nu är det snart dags för middag: leverbiff! Mums :)

Frågetecken

Varför måste Nellie sova så dåligt på nätterna?? Med nätter som innehåller tre uppvak då hon absolut måste ammas för inget annat hjälper och typ 75 uppvak däremellan då hon kan nöja sig med tutte, snutte och lite vysch så blir man inte en glad och pigg förälder på dagtid! Det är synd om Göran som måste gå till jobbet som en zombie, jag kan i alla fall gå runt som en i hemmets lugna vrå.. Nu har jag just fått sova en liten stund medan Nellie sov på förmiddagen men hon är inte direkt nån långsovare då heller..
 
Man får överleva helt enkelt. Trösta sig med att det inte kommer vara så för alltid. Typiskt bara att hennes bra perioder då hon faktiskt sover okej på nätterna är så korta!
 
Igår var vi på bebisöppet och träffade en massa andra små tjejer och killar med föräldrar och det var trevligt. Men jag vet inte om det är värt att gå dit så ofta för man förlorar en massa tid som man kunde använt till att ligga i soffan och vila ;)
 
Nu ska jag sluta klaga och leka lite med skruttgumman :)

Nya frillan

Här har ni Novas nya frisyr! Lite kortare och fräschare.
 
 
Hon fick välja vilken färg hon ville ha i håret också och det blev såklart rosa... Nu har det bleknat ganska mycket redan, men frisören gjorde en fin inbakad fläta av luggen på henne och sprejade den knallrosa. Häftigt. Typiskt av mig att inte fota det där och då!
 

Hej på er!

Det känns som att det har varit fullt upp hela helgen men nu när jag tänker efter så undrar jag vad vi egentligen har gjort.. I lördags jobbade vi en del ute på gården och gjorde iordning badtunnan inför kvällen, handlade.. sen fick vi besök och åt god mat, badade och satt och babblade tills de blev tvungna att gå hem med trötta barn. Trevligt var det! Igår tog vi med oss pappan och dottern i samma familj ut i svampskogen och det var kul. Vi hittade väl inte så jättemycket men alla fick ändå fylla korgen litegrann :)
 
Sen hände nog inte så mycket mer.. Idag har vi varit på stan och Nova har varit hos frissan för första gången. Det gick jättebra! Hon brukar ju kinka om det mesta som är nytt och okänt för henne, men hon satt så lugnt och fint i stolen och fick håret fixat. Kanske för att hon var lovad något från leksaksaffären om hon var duktig.. ;) Jag var rädd att hon skulle vilja ha dyraste grejen som fanns men hon valde ett djur i gummi som kostade 20 kronor.. Jag blev så nöjd med det så hon fick två :) Efter det blev det lyxlunch på max och sen hem.
 
Jag ska ordna en bild på henne så att ni får se.. just nu är hon och Göran ute och kör, han hade några ärenden och hon ville hänga med. Nellie sover så jag får sitta här och göra ingenting.. Stackars mig va? ;)
 
 

Inte tid

Idag har jag inte tid att skriva :)
 
Snart får vi främmande, solen skiner och badtunnan är startad. Laxen puttrar i ugnen och potatisen kokar. Trevlig lördag på Er!

Fläskläppen

Vill ni se hur Nellies fläskläpp såg ut? Fast det kanske inte syns så bra...
 
 
Idag har det sett mycket bättre ut och hon verkar inte alls ha ont. Inte ens igår kväll verkade hon ha ont.. även fast hon har slitit av hela den här grejen som sitter mellan tandköttet och överläppen (det som ser ut som en sträng..). Hon har verkligen inget hov alls. Tokunge :)

Dagens äventyr

Jag kände att det var hög tid att umgås lite med Nova idag, mer än att bara se på tv tillsammans eller vara ute på gården.. så när Nellie tog förmiddagsluren passade vi på att ta fram gröna degen och pysslade med den. Sen kom vattenfärgerna fram och stora rullen med papper! Vi satt och målade och insåg till slut att det nog var en skattkarta vi hade gjort. Vi finslipade den lite till och bestämde att vi skulle ut och leta skatten senare.. Så efter lunchen, när regnet hade slutat falla, så tog vi skrindan och for ut med kartan i högsta hugg :)
 
 
Det var lite knepigt att hitta den röda pilbågen som man skulle skjuta för att hitta gula nyckeln till skattkistan.. och den rosa igelkotten träffade vi tyvärr aldrig på... men annars gick det riktigt bra att följa kartan :) Vi hamnade till slut på konsum och Nova nöjde sig med att skatten var kinderägg som hon skulle spara till fredagsmyset ;)
 
Nu ska jag börja tillaga kycklingwoken. Trevlig helg på Er!
 

Klätterapa

Det är inte så konstigt att Nellie sover oroligt på nätterna när hon lär sig så himla mycket nytt varje dag.. Nu har hon blivit riktigt duktig på att dra sig upp på möblerna till stående! Helt sjukt.. Jag tyckte det var coolt att hon lärt sig krypa och nu står hon upp?
 
 
Hon har verkligen inget hov den här tjejen.. vi kommer att få passa henne hela tiden. Nova var ju så försiktig och tog sig aldrig vatten över huvudet, provade först och om det inte verkade funka så avstod hon hellre. Nellie har ingenting av den egenskapen. Hon kastar sig ut i vad som helst och..
 
..det hann jag bara skriva så skaffade hon sig en fläskläpp. Lillgumman!

Det är lustigt..

När jag hämtade Göran på flyget förra veckan så träffade vi en äldre kvinna som började prata och gulla med Nellie. Efter en liten stund säger hon: Visst är det en pojk? Då hade Nellie på sig ljusrosa byxor, vit tröja med rosa mönster och en rosa kofta. Jag tyckte det var kul att hon inte tog för givet att hon var en flicka bara för att hon hade rosa kläder :) Sen igår när jag var på apoteket så sa expediten just innan vi skulle gå: Det måste väl vara en flicka? Då hade Nellie på sig en vit långärmad tröja med blått mönster, blå sockar och grå/rosa/svarta byxor. Ja det var ju rosa på byxorna tyckte hon.. ;)
 
Det är olika hur folk tänker.. men vanligast är nog ändå att det antas vara en flicka om barnet har rosa kläder. Och jag måste erkänna att Nellie oftast har nånting rosa på sig.. Inte för att det är nånting fel med det, men jag skulle vilja vara bättre på att klä henne mer neutralt. Bara för att :)

Hej hej hallå!

Ja så var vardagen igång igen. Det känns bra! Nova hade hur kul som helst på förskolan igår, hon hade verkligen saknat stället och alla kompisar. Själv passade jag på att njuta av en hel halv dag i stillhet.. :) Det blev mest tv-tittande (jag fick välja program helt själv!), datorsurfande och bokläsande. Skönt.
 
Idag ska jag ta tag i lite saker, stöka på här hemma, åka och slänga lite skräp, tvätta, handla lite och kanske till och med träna (!). Det var länge sen jag rörde på kroppen ordentligt, förutom promenader och sånt.. Vi får se hur långt orken räcker :) Sen måste vi väl en vända till biblioteket också, Novas låneböcker måste lämnas igen. En fullspäckad dag helt enkelt.
 
Nu på morgonen har jag sökt förskoleplats till Nellie. Jag vet, det är hur tidigt som helst.. men vi vill att hon ska börja i vår eftersom vi känner att vi behöver jobba båda två och då måste vi vara ute i tid om vi ska ha nån chans att få samma förskola som Nova. Går inte det att ordna i vår då får hon nog vara hemma till efter sommaren i alla fall för det skulle kännas helt tokigt att ha dem på olika ställen.. Vi får se hur det blir.
 
Och Nellie kryper vidare. Hon får upp farten mer och mer nu.. Nova var aldrig upp på knäna såhär som Nellie är, hon körde mer militärstilen med armarna och ålade sig fram och sen upp på saker för att sedan ställa sig. Nu gäller det bara att hänga med när lillrumpan sätter fart.. :)
 
Hoppas att ni får en härlig onsdag!

Goddagens

Idag har det inte hänt så mycket.. vi for och handlade i förmiddags för att kunna baka en tårta till Jonte som kom hit för att fira sin födelsedag nu ikväll. Trevligt!
 
 
Vilket mästerverk, eller hur? :) Hela 23 år fyller han på torsdag. Stooora storebror :)
 
Nu har båda småtjejerna somnat i sina sängar och vi andra kikar på tv. När en dag går så här fort får man lite ångest igen.. snart är mammaledigheten slut! Jag försöker njuta av varje dag så mycket det bara går.. Imorgon börjar Nova förskolan igen efter sommaruppehållet och det ska bli riktigt skönt. Hon har saknat det! Och jag har saknat min egentid.. ;)

Trött tjej

Nellie har haft ett par tuffa dagar och nätter nu ett tag då hon har haft feber och varit allmänt hängig och grinig. Vi har tänkt att det nog är mer tänder på gång men än har då inga fler tittat fram.. Hursomhelst, idag är första feberfria dagen och hon har varit sig själv igen. Dock verkar hon vara väldigt trött efter pärsen för hon har sovit minst lika länge nu på eftermiddagen som i förmiddags. Snart måste jag väcka henne så att hon somnar i tid ikväll. Det är inte lätt att vara liten!
 

Söndag

Söndag ska ju vara en vilodag, eller hur? Så jag har faktiskt försökt helga den.. Vädret har inte inbjudit till några utflykter direkt och Göran tog med sig Nova för att handla pellets i morse så jag fångade ögonblicket och passade på att göra precis ingenting :) Nej det är ju inte sant, jag läste en bok. Skönt var det! Och passande att Nellie bestämde sig för att vila extra länge på förmiddagen också.
 
Sen fick jag ju jobba litegrann när de kom tillbaka med pelletssäckarna som skulle ner i källaren.. Två pallar fick vi ner ganska snabbt, men då var vi ju tre som jobbade också. Ryggen strejkade litegrann men så tänkte jag att om Viola klarar sig igenom Ironman så visst -- ska jag klara av några pelletssäckar? ;) Oj så stark hon är den kvinnan! På många sätt.
 
Nu sitter jag och Nova i soffan och försöker respektera vilodagen igen, men snart kommer Göran och Robban tillbaka med ytterligare några pallar som ska in.. vi bunkrar upp inför vintern :) Vi gör det nu för att vi sen ska kunna så gräs den sista biten också (som vi nu måste backa in på för att få ner pelletsen i källaren så smidigt som möjligt). Skönt att få det bortgjort också och förhoppningsvis klarar vi oss nu hela vintern.
 
Hm.. Nellie har hittat en kabelhärva som hon försöker reda ut så jag tror jag ska gå och hjälpa henne.... ;)

Fiske

Idag på förmiddagen gick vi ner till älven för att prova vår fiskelycka igen. Den här gången hade vi med oss Göran och han föreslog mete istället för drag.. Så vi grävde fram några maskar och satte oss med spöna och mycket riktigt! Flera napp senare drog Nova upp sin första fisk, en fin abborre! Det var riktigt kul! Vi tog hem den och tillredde den i ugnen med mycket smör och salt och nu sitter hon och äter för fullt. Det kan man kalla en lyckad fisketur!

Home sweet home

Nu är Göran äntligen hemma igen! En aning trött och fullproppad med information har han redan halvsomnat i soffan :) Vi fredagsmyser men det börjar vara dags att lägga huvudet på kudden.. det är tufft att vara på kurs en hel arbetsvecka!

Plask

Vad har denna dag bjudit på? Jo strålande sol och sommarvärme. Det börjar bli en vana nu, härligt! Vi har mest roat oss med ha det skönt på baksidan och barnen har haft det så här mysigt:
 
 
Efter middagen tog vi en tur ner till vattnet allihop (dvs. jag, Isabel, Nova och Nellie) och provade fiska litegrann, men det blev mest bara bottennapp. Nova har länge pratat om att hon vill fiska så nu har hon fått prova i alla fall :) Nästa gång ska vi hitta ett bättre ställe och ha med oss bättre grejer. Och Göran förstås.
 
Nellie har haft lite feber nu ikväll men jag hoppas att natten ska gå bra ändå. Det verkar vara mer tänder på g.. Får hon aldrig ha paus? Det är nånting hela tiden.. Nova hade inte så här mycket på en gång och så tidigt. Men det är ju olika förstås.
 
Nu ska jag sluta grubbla och passa på att sova medan jag kan :)

Skyltat

Tänkte bara visa vilka fina grejer som pappa/morfar gjorde åt oss. En ny skylt till brevlådan, för klisterlappen som satt där var på väg att lossna.. Och en fin fågel till Nova som hon satte fast på spegeln i sitt rum. Fint va? :)
 

Obbola

Jag har faktiskt försökt skriva inlägg via mobilen medan vi varit borta men det har inte funkat och jag har inte orkat sätta mig vid en dator. Men nu är vi hemma i alla fall! Vi har haft det bra i Obbola i två dagar, vi har promenerat, kikat på vattnet, sparkat fotboll och ätit god mat. Hälsat på farmor och farfar, hunnit på biltema, fikat med Pelle och Selma, Nova har badat i vattenspridaren och vi har ätit glass i solen. Så bra kan man ha det! :)

På vägen hem idag stannade vi hos Rosmari, Mattias och Enny och fick god middag. Sist vi sågs var Enny nyfödd och nu sprang hon omkring i huset.. Tiden går alldeles för fort! Kul var det att ses i alla fall och vi håller både tummar och tår för att det ska gå bra när lillebror eller lillasyster tittar ut om bara några ynka veckor.

Nu ligger båda barnen äntligen i sängen och jag ska ta en snabb dusch innan jag också kryper ner under täcket. Godnatt på Er!

Det är inte höst!

Jag var länge övertygad om att sommaren var över för i år, men nu har vi haft några riktigt fina dagar. Härligt! Idag har solen varit framme hela dagen och tempen uppe i behagliga grader... Vi inledde dagen med en promenad, som vi numera brukar, och sen blev vi lite sugna på att ta fram vattenpistolerna så jag och Nova busade på en stund medan Nellie sov. Sen lyckades jag hitta åt den här fina saken:
 
 
En härlig skrindtur blev det för Nova, visst ser det ganska skönt ut? :) Sen åt vi lunch ute på altanen och sen kom den uppblåsbara poolen fram för då var värmen riktigt tryckande! Nova hade kul i det kalla vattnet medan jag och Nellie höll oss uppe på altanen i skuggan...
 
 
Sen blev det skrindtur igen, nu med båda barnen i och det gick jättebra! Hittade en sele till Nellie och hon trivdes som fisken i vattnet :)
 
 
Vi gick och plockade några hallon som vi sedan åt till glass.. Smaskigt mellis!
 
 
Efter det var mamma trött.. :) Vilopaus. Sen blev det skrindturer och bad om vartannat hela eftermiddagen. Skön dag! Och Nellie lärde sig att sätta sig upp själv också, stortjejen.. Från liggande alltså. Helt knasigt så mycket hon kan redan :)
 
Imorgon åker Göran till Stockholm och jag tar med barnen till morfar och Christina. Det blir nog mysigt! Men först: En God Natt! :)
 

Sköna söndag

Idag har vi haft besök av kusin Marie och hennes Robert. Det var trevligt! Tydligen har hennes storebror, kusin Mikael gift sig i helgen så de hade varit på bröllop här uppe. De bor ute i skogen nånstans, närmare boliden. Typ. Inte så ofta vi ses så det var riktigt kul att få visa hur vi bor nu :)
 
Nu känner vi bara lugnet här hemma.. blir nog inte så mycket action idag, kanske att vi grillar lite till middag. Göran jobbar ju imorgon.. Jo, han ringde för en liten stund sen och sa att han hade köpt ett badkar. Haha :) Det var hans bror som hade ett till salu.. så då slog han till! Det är med bubblor och allt vad jag förstod.. lyxigt :)
 

Kommundagen

Idag var det den stora dagen för Skellefteå kommuns 8000 anställda. Stort evenemang med trollerishow, hoppborg, uppträdande av David Lingren (skelleftekille som var med i melodifestivalen..) och en massa annat. Det var väl ganska trevligt men vi blev inte där så länge. Hoppborgen var väl det som Nova gillade bäst men det var så mycket barn och ingen "vakt" eller begränsning av nåt slag så det var ganska kaosartat.. Vi fick en god lax och avokadowrap i alla fall :)
 
Besöket där tog på krafterna för när vi kom hem var vi helt slut och har inte orkat göra många knop sen dess. Vi var "tvungna" att gå in på kioskpiraten på vägen hem och handla sockervadd på burk till Nova för av nån anledning var hon lovad det och sockervaddskön på området var ungefär en mil lång.. Sånt är viktigt! :) Nu har vi satt igång film och lördagsmyser i soffan. Det är jobbigt att vara iväg på trevligheter... :)

Fredagsmys de luxe

Nu är det fredagsmyyys, lite lyxigare variant kanske.. Gott! :)

Sol!

Idag har vi nästan haft sommar igen! Så imorse gick vi ut på promenad och hamnade till slut i hembygdsparken där jag och Nova tog en vilostund i kompisgungan. Så härligt! Bara ligga där och njuta av sommaren, sjunga lite sånger och fantisera om vilka djur som kan bo uppe i stora trädet. Och framförallt: Ingen stress!
 
 
Det är helt fantastiskt så mycket lugnare jag blir när det är städat och fint hemma. Det gör så mycket för mitt psyke att det är sjukt :) När det ser ut som skrot hemma känns det som att det tynger ner en även när man inte är hemma, men när det är rent kan man faktiskt slappna av helt och hållet. Helknasigt..
 
Ikväll blir det grillning och fredagsmys!

Nytt

Jag blev less på att det strulade hela tiden med min gamla bloggdesign.. så nu ser det ut såhär :)

Strandbilder

Vilken kyla det är i luften! Trots att himlen är blå och det nästan är vindstilla så är det kallt. Eller kallt kanske är fel ord.. men det är i alla fall ingen sommarvärme längre. Vi promenerade till sandstranden (danielsten) och vi hade då långbyxor, långtröja och sockar på.
 
Vi har aldrig gått dit förut för jag har alltid trott att det skulle ta så lång tid. Idag klockade jag och det tog oss exakt 22 minuter att komma fram till skylten "Bureå havsbad". De är ju ingenting! Men vi var ensamma på stranden kan jag säga. Solen sken från blå himmel men inte en människa var där. Och vattnet var väl inte direkt varmt heller.. :)
 
 
Det var Nellies första möte med en riktig sandstrand tror jag.. Vi har varit iväg i sommar också men då har hon alltid sovit i vagnen. Hon tyckte det var jättehäftigt att känna på sanden och ville inte sluta! Nova blötte ner halva sig som vanligt :) Rynkbilden bjuder jag på.. det är inte för att man är arg mycket som man får den där rynkan mellan ögonbrynen, det är för att man är ute för mycket i solen utan solglasögon. Sådeså :)

Blubb

Näe.. idag händer verkligen ingenting. Ingenting som är värt att skriva om i alla fall. Men det är ganska skönt att ha sånna dagar också. Så... jag fortsätter väl med det en stund till.. :)

Tisdag

Ja.. vad ska man säga? Mulet, blåsigt och regn. Vi har varit inomhus idag, så mycket kan jag säga i alla fall! Jag har städat vidare och nu börjar jag faktiskt känna mig lite klar. Men det är som att man hela tiden upptäcker nya saker man behöver "städa".. :) Nån måtta får det vara, om det är sol imorgon då är vi ute. Hela dagen.
 
Min chef ringde idag och berättade om min tjänst som väntar på mig när jag börjar om. Känns bra, men jag fick ännu lite mer panik över att det snart är slut.. denna fina mammaledighet.. så otroligt, fruktansvärt jättefort det har gått! Men vi funderar på att ta halvtid båda två och turas om att vara hemma sen och det skulle kännas ganska skönt :)
 
Nu myser vi ner oss i soffan och ser på Bamse. För typ sjuttiofemte gången.

Mums!

Idag smakade vi blodpudding till lunch. Gott! :)

 

Ommöblering

Igår startade äntligen mitt ommöbleringsprojekt i sovrummet! Det blev riktigt bra faktiskt till slut, även om spjälsängen tar lite väl stor plats.. men den ska ju inte stå där för alltid :) Nu skulle jag bara ha haft nånting att sätta upp på väggen där också.. vi har bott här i ett år men har inget vettigt på väggen i sovrummet. Ska det vara på det viset? Ja nu är det så i alla fall.
 
Mamma åkte hem igår också. Det har varit jättekul att ha henne här ända från torsdag! Inte för att vi har gjort så jättemycket.. men det är alltid kul att vara med mamma :) Nellie har dock varit på riktigt grinigt humör ett tag, hon sover dåligt och är allmänt retlig.. Kanske 6-månadersfas av nåt slag? Tänderna som spökar? Nåt är det i alla fall. Men jag tyckte att hon sov liiite bättre inatt, jag kunde faktiskt få henne att somna om några gånger enbart genom att ge henne tutten, hon var inte helt otröstlig varje gång. Men så fick hon ju faktiskt i sig välling igår kväll också.. kanske var det därför?
 
Idag fortsätter jag möblerandet och bortstökandet efter möblerandet. Byrån som var "över" från sovrummet hamnade i köket och träsoffan som stod där hamnade i Novas rum. Hennes myshörna fick stryka med, men där sitter hon ändå aldrig. Nu fick hon lite extra förvaringsutrymme istället och det behövs!
 
Imorgon börjar Göran om att jobba igen så vi ska försöka njuta av den här dagen och kvällen så mycket som möjligt :)

Promenader

Efter en trevlig kväll igår med god middag på burebaren och promenad hem i duggregnet så somnade vi ganska tidigt. Fast vi hann sälja vår trogna, fina 745:a innan vi gick och la oss också. Det känns skönt att i alla fall en av våra skrotbilar är borta. Nu får vi se om audin ska rustas upp och användas eller om den ska säljas.
 
Idag har vi promenerat. Jag är inte van att promenera så här mycket tror jag för mina ben är mos nu.. ;) Vi insåg att det inte finns mycket att roa sig med i bureå på en lördag, det mesta är stängt. Dock fyndade jag två gröna växter som nu sitter i krukorna på bron och så blev det handlat gofika. Sen har vi varrit och hejjat på de som tävlade i Triaden och just nu är Göran där och partar lite. Vi andra håller oss hemma :)
 
Och - håll i hatten - båda barnen sover och klockan är bara nio! Får se hur länge det varar.. :)

Absolut

Igår kom mamma hit och vädret bjöd på ännu ett regn/åsk/hageloväder.. Den här gången var det dock ännu värre och våran gård såg ut som en lerbassäng. Härligt.. Men det klarnade upp och vi kunde sitta i solen på altanen och äta grillat till middag. Smaskigt!
 
Idag har vi varit till lekparken och så har vi hunnit bada lite badtunna men solen sviker oss nu igen.. Imorse var det strålande sol! Vi får hoppas att den tittar fram till kvällen som igår för vi hade nämligen tänkt promenera till byn och äta middag. Sen blir det fredagsmys! :)
 
Vi får se hur länge mor min stannar men det är riktigt kul att hon är här!

Jag har blivit moster!

Oj så roligt! Tidigt i morse kom Lindas och Eriks lilla tjej äntligen ut och allt hade visst gått bra. Häftigt! Nu har Nova och Nellie fått en lillkusin och jag har blivit moster! Jag längtar efter att få höra hur allt gick och hur de mår men nu måste de få vara ifred en stund. De hör av sig när de har tid :)
 
Jag är så glad och lillstumpan är så välkommen till världen och till familjen. Grattis, grattis, grattis!! Nu blir man ju inte lite sugen att åka ner igen, men det har vi inte möjlighet till.
 
Idag firar vi!
 

Idag

Idag har vi haft världens konstigaste väder.. först hade vi sol, sen kom molnen, sen ösregnet, sen haglet och sen kom solen tillbaka igen. Så kan det ju bli... i augusti. Det är faktiskt augusti nu! Tiden går fort... Nellie är 6 månader idag och vi håller alla tummar och tår för Linda och Erik som kanske är inne och föder barn just nu. Spännande!
 
Dagen har inte bjudit på så många överraskningar annars.. vi har varit hemma och städat mest. Jo, Göran fick plötsligt en tid för besiktning av vår släpvagn och det gick bra! Nu kan vi köra den lagligt.. :) Och så har vi fått veta att blöjor i norge kostar typ en tredjedel av vad de kostar här.. Våra norska grannar ska köpa med sig ett gäng till oss nästa gång de åker hem :)
 
Nu sitter vi och ser på morden i midsommer med Isabel och Johan. Nellie håller sig vaken som vanligt.. Imorgon kommer mamma och hälsar på. Trevligt!

Forestmama

En mamma i skogen eller en mamma Skog?

RSS 2.0