Skotertur

I helgen blev det premiärtur med skoterpulkan, upp till bureberget för pulkåkning och grillning både lördag och söndag. Härligt var det! Det gäller att passa på medan man kan, snön verkar ju ska smälta bort nu igen.. Nova åkte gång på gång i backen men Nellie var mer förtjust i att leka med klibbsnön. 





En ny vecka har dragit igång med buller och bång och på fredag blir det utgång för mig med jobbarkompisarna. Det ser jag verkligen fram emot!

Nu blir det fiskgratäng och sen lite bad innan läggdags. Hoppas att ni har det bra där ute!

Alla hjärtans dag

Idag har jag haft en riktig mysdag på jobbet som avslutades med en hel massa fredagsfika. Smaskens! Sen hämtade jag barnen på förskolan och så hem för mys. Nellie var helt slut, hon har blivit förkyld och nu är hennes ögon alldeles röda och kladdiga så det är kanske ögoninflammation på g? Inte så kul. Tjejerna fick varsin hjärte-morgonrock i present och sitter nu och myser framför en film.


I brevlådan hittade vi ett gulligt kort från mamma och nu ikväll kom ett blombud med en bukett från Pappa och Christina. Tusen tack till er :)




Nu ska vi inte gör många fler knop, bara vänta in Göran som snart kommer hem från jobbet. Han kom förresten förbi mig på jobbet i förmiddags med godsaker och en nallebjörn. Han är gullig han <3

Glad alla hjärtans dag önskar vi er alla!

Stortjejen

Nu när Nellie blivit två år så är hon ju lite för stor för sin spjälsäng, så i fredags fick hon inviga sin nya "stortjejsäng". Det gick jättebra! Hon är så nöjd och stolt över sin säng :) På lördagmorgonen började hon gnöla lite av gammal vana men när hon insåg att hon kunde ta sig ur sängen själv så var hon uppe på nolltid. Vi trodde att hon skulle komma in till oss och lägga sig, men hon gick direkt ut i vardagsrummet och började leka.. Det var ganska tryggt att ha henne i spjälsängen för då visste man var hon var, nu blir det lite mer spännande.. :)


Annars har jag inte så mycket att rapportera härifrån. Livet lunkar på och vi hänger med bäst vi kan. Idag for vi upp till bureberget och åkte lite pulka, Göran och barnen på skoter och jag i bilen. Spåren håller inte riktigt för att vi ska kunna ta skoterpulkan, det är lite trist. Får se om det blir i år eller om vi får vänta med det till nästa säsong.


Sen har vi byggt snögubbar och tränat på skidåkning också. Ganska mysigt med vinter ändå :) Göran och barnen är lediga imorgon men jag laddar inför arbetsdag, ännu en ny vecka börjar. Tiden rusar!

Nellie två år!

Grattis Nellie, idag fyller du hela två år! Tiden har verkligen rusat förbi :) Idag väcktes du av skönsång och sedan paket i sängen. Det blev frukost, tårta och fler paket efter det. Sen klädde vi oss och inväntade kalaset.. Morfar och Pelle kom först och sen mormor, Linda, Tuva och Ian. Mer paket och korv med bröd blev det då :) Sen lite lek och så tårta och gofika, fiskedamm och sen for finfrämmandet hem. 









Helkul dag har det varit och jag tror att Nellie är helnöjd, speciellt efter gomiddag och filmmys också. Tack allihop för idag, det var verkligen jättekul att ni kom hit!

Puss och kram från oss!

Forestmama

En mamma i skogen eller en mamma Skog?

RSS 2.0