Helg

Det har inte hänt mycket i helgen.. Nova var på kalas i fredags och i lördags fick hon klippa sig hos frissan. Vi har handlat och städat lite och Göran har kört skoter. Det var den helgen det! ;) Jag har inte haft så mycket energi i kroppen, hoppas att det inte är förkylning på g.

Imorgon är det måndag igen och jag har kvällsmöte på jobbet. Det innebär att jag inte kommer träffa barnen på hela dagen.. Och på tisdag har jag öppning så vi ses inte förrän jag hämtar dem på eftermiddagen. Trist men inte så mycket att göra. I vanliga fall brukar jag hämta dem på förskolan innan kvällsmötet börjar men imorgon skulle Göran sluta tidigare så det är mest bara onödigt att jag kör fram och tillbaka från stan.

Så nu ska jag krama lite på barnen innan läggdags :)

Förresten! Jag har hittat ullvantar till barnen på tornedalens textil! Några här i bureå skulle sambeställa därifrån så jag hängde med på det. Tänkte bara så ni vet.. ;) Godnatt!

Det närmar sig...

Snart är det födelsedagsdags igen, Nellie blir två år! Tiden rusar.. Hon har väl egentligen ingen önskelista och det känns som att hon nyss fått en massa grejer i julklapp? Men hon älskar mjukdjur och dockor, vi läser böcker varje dag och hon sitter som ett ljus och lyssnar, även om det är en ganska lång bok. Kläder är ju alltid bra, det är nästan dags att satsa på strl 98 snart, hon växer så det knakar :) Mjuka jeans? Tunna typ ullvantar att ha under hennes vanliga vantar har jag velat köpa men vet inte var/om det finns. 

Ja vad mer.. Hon gillar bilar.. Kanske nåt enkelt barnspel? Jag vet inte, det är inte lätt. Hoppas ni fick några idéer, hon är inte kräsen så vadsomhelst blir nog bra :) Den bästa presenten: Komma på kalas och äta tårta och fira! Hon fyller ju på en lördag så det blir nog mest kalas då (även om Göran jobbar) men man är välkommen när man vill :)



Hundra år

Ja så länge sen är det väl jag skrev nu? På ett ungefär :) Men här händer det inte så mycket, förutom att det snöar och är kallt. Som förra året kom all snö till oss i bureå under en och samma helg men i år var det lite lindrigare. Inte en 1,5 meter på 12 timmar utan hellre 1 meter på 48 timmar. Typ. Men lite kul att det nästan inte finns nån snö alls inne i stan! 






Och nu är det kallt. Runt 30 minusgrader har vi haft idag.. Härligt.. har vi haft det inomhus :) Hoppas att det är lite varmare imorgon, bilarna gillar nog inte att starta i sånna temperaturer. Och barnen ska till östra falmark i veckan och gå förskola, deras vanliga ska få innertaket renoverat. Lite drygt att måsta köra en sån extra omväg in i skogen men skönt ändå att de inte behöver bli uppdelade på olika avdelningar utan kan vara tillsammans hela gruppen. Det blir nog bra..

Nu ska jag sova, imorgon väntar en ny arbetsdag och lönesamtal med chefen. Spännande :) 

Godnatt och sov så gott!

Forestmama

En mamma i skogen eller en mamma Skog?

RSS 2.0