Tips!

Jag måste ändra designen på den här sidan men det blir lite längre fram i tiden så än så länge får ni hålla till godo med det som bjuds.. ;) För er som vill friska upp minnet kring vad som hände under min förra blogg-period/mammaledighet kan jag rekommendera er att gå in på min gamla blogg (som faktiskt fortfarande finns kvar, mest av sentimentala skäl). Ganska kul läsning!

Rivstart

Vaknade i morse av förvärkar. Paniken grep tag i mig och jag insåg att det var minst hundra saker som jag ännu inte hunnit göra (som skulle hinnas innan bebis kom..). Städa, baka, sortera och klistra in foton i Novas album, börja blogga... Listan var lång så jag beslöt mig för att börja med en gång. I mitt nyvakna tillstånd (för klockan var typ fem) tog jag fram mobilen och döpte min nya blogg till Forestmama. Nu så här i efterhand kan jag väl tycka att det kanske fanns bättre alternativ, men det känns ändå inte helt fel :)

Nu har jag städat hela förmiddagen och förvärkarna har lyst med sin frånvaro.. Snart ska jag hämta Nova från förskolan och sen blir det väl kanske att sätta igång med nåt bak. Säga vad man vill om förvärkar men de hjälper en i alla fall att komma igång med saker och ting! :)

Välkomna!

Forestmama

En mamma i skogen eller en mamma Skog?

RSS 2.0