Det närmar sig...

Snart är det födelsedagsdags igen, Nellie blir två år! Tiden rusar.. Hon har väl egentligen ingen önskelista och det känns som att hon nyss fått en massa grejer i julklapp? Men hon älskar mjukdjur och dockor, vi läser böcker varje dag och hon sitter som ett ljus och lyssnar, även om det är en ganska lång bok. Kläder är ju alltid bra, det är nästan dags att satsa på strl 98 snart, hon växer så det knakar :) Mjuka jeans? Tunna typ ullvantar att ha under hennes vanliga vantar har jag velat köpa men vet inte var/om det finns. 

Ja vad mer.. Hon gillar bilar.. Kanske nåt enkelt barnspel? Jag vet inte, det är inte lätt. Hoppas ni fick några idéer, hon är inte kräsen så vadsomhelst blir nog bra :) Den bästa presenten: Komma på kalas och äta tårta och fira! Hon fyller ju på en lördag så det blir nog mest kalas då (även om Göran jobbar) men man är välkommen när man vill :)





Kommentarer
Linda

Ian är lite snorig nu men jag hoppas att det har gått över och att ingen av oss andra har blivit snoriga till den 1 feb, så att vi kan komma på kalas :)

2014-01-21 @ 12:00:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Forestmama

En mamma i skogen eller en mamma Skog?

RSS 2.0