Nedräkning

Tre arbetsdagar kvar innan semestern! Jobbar måndag, onsdag, fredag.. Vi har pusslat lite för att låta barnen ha sommarlov. De är på förskolan imorgon men sen är det ledigt! Vi är verkligen taggade allihop på att äntligen få vara lediga tillsammans.

Vi hade ett lugnt midsommarfirande med tre vänner här, det blev grill, badtunna och jordgubbar. Göran skulle ju jobba hela helgen, men det blev alldeles lagom mycket firande :) Resten av helgen har varit väldigt lugn, filmmys nästan hela dagen igår när det regnade så hemskt och idag fick jag njuta av egentid när Nova var på kalas och Nellie sov. Jiho! ;) Ikväll har det varit riktigt bra väder så vi tog en promenad in till byn. Härligt!

Nu ska vi kika på lite tv innan vi slänger oss isäng. Godnatt!

Sommar!

Idag har vädret varit ljuvligt och barnen fick inviga den lilla poolen för sommaren. Härligt värre! I övrigt har vi inte gjort så mycket idag, mest slappat och försökt få saker gjorda. Nellie har vägrat sova på dagen så det har inte varit så många lugna stunder. Nu väntar kvällsfika och sänggående. Ska bli skönt!

Rent?

Jag tvättade alla fönster igår.. Idag hittade jag dessa märken! Jag har ännu inte analyserat fingeravtrycken men jag är ganska säker på vem som är den skyldige... ;)

Leka är kul!

Det är så skönt med röda dagar mitt i veckan! Nu har man verkligen semesterkänslor :) Vi har jobbat en massa ute på gården, rensat ogräs, klippt, vattnat.. Sånna där neverending stories. Igår hade vi inga barn på jobbet så jag tog med Nova och Nellie så att de fick prova vår superlekpark som vi har brevid förskolan. Sen blev det leos resten av dagen. Göran jobbar i helgen så idag har jag passat på att tvätta fönster (äntligen!). Vi har också lekt en hel massa, jag och tjejerna, bland annat hade vi vattenkrig på förmiddagen! Blött blev det :) Sen hade vi picknicklunch på vardagsrumsgolvet när vädret inte riktigt höll för utomhusätande. Det är tur att vi har tvättmaskin för det blev lite kladdigt :)

I tisdags var jag och Nova på cirkus, vi hade fått gratisbiljetter av en bekant. Mysigt att få göra saker med bara Nova också! <3 Så veckan har verkligen gått i barnens tecken. Imorgon blir det nog fortsatt städande om inte vädret blir strålande.. Då kan man ju inte vara inomhus heller :)

Hoppas att ni har en trevlig helg!

Forestmama

En mamma i skogen eller en mamma Skog?

RSS 2.0