Tjolahopp!

Ja det var ju ett tag sen jag skrev nu.. Jag tänkte att det borde vara några veckor sen men när jag kollade sidan så vad det ju typ i maj jag uppdaterade sist!? Helt sjukt vad tiden går... 

Sommaren är här och vi njuter av semester och soliga dagar. Vi har just kommit hem efter en härlig femdagarssemester i Vännäs av alla ställen. Vi tog husvagnen och drog dit med några kompisar som brukar åka dit varje år när det är vännäsdagarna och det var verkligen mysigt! Fritt inträde på badet som låg i anslutning till campingen, med tre pooler och stor studskudde för barnen - där hängde vi varje dag :) Promenader in till centrum, marknad och karuseller på fredag och lördag, sena trevliga kvällar med gänget varje kväll, totalt var vi fem husvagnar som var där tillsammans. Mycket roliga och avlopplande dagar och det har ju inte heller gjort ont att solen lyst varje dag heller :) Men jag insåg igår när vi skulle hem att jag inte tagit ett enda kort! Faktum är att jag knappt haft framme mobilen alls.. Och det kanske är ett tecken på att jag faktiskt har slappnat av på riktigt, struntat i klockan och omvärlden, bara haft semester ;)

Dagen innan vi for till Vännäs mellanlandade vi för en natt i Obbola. Vi hade en mycket trevlig kväll med grillning och jag och syrran avslutade kvällen/natten med en cykeltur runt Obbola. Jättekul var det! :) Där tog jag faktiskt några vackra bilder på lillasyster men de ska jag tyvärr inte lägga ut ;P Istället får ni hålla till godo med några andra fina kort som jag tagit sen sist. 







Hoppas att ni har en riktigt fin sommar och att ni kommer ihåg att slappna av och bara göra ingenting ibland, njut av stunden!

Forestmama

En mamma i skogen eller en mamma Skog?

RSS 2.0