Påsken

Så var den långa påskledigheten över. Det har varit riktigt mysigt att få vara lediga tillsammans i fyra dagar, men det har gått för fort som vanligt. Inga besök av påskkärringar har vi haft men barnen var utklädda på skärtorsdagen och fick sig varsitt påskägg på ica maxi. Nöjda tjejer :) Sen kom ju även påskharen hem till oss.. För mycket godis har vi ätit allihopa så nu börjar vi om med våra mer hälsosamma vardagsbestyr.


Vi har plockat påskris och pyntat det, inget inomhus dock på grund av Görans allergi, men fint blev det!


Sen har vi tagit fram studsmattan också, vår "nya" med nät runt. Populärt förstås! Vi har blåst såpbubblor, cyklat en massa, varit i lekparken och haft det allmänt bra :) Nellie har haft lite feber men inte alls hög.

Och igår blev det en tatuering för mig! Spännande var det och nöjd är jag. Kanske lägger jag upp en bild på den sen.. ;)

Hoppas att ni har haft en fin påsk!

Hej igen!

Ja, tiden går snabbt som sagt och vi gör vårt bästa för att hänga med. Samtidigt försöker vi njuta av våra fina vardagsstunder också, det gäller att ta vara på minuterna! Vi är lite förkylda och så, men inte så farligt. Det känns som att den här vinterförkylningen har hängt med ganska länge nu, vi är redo att släppa den och gå vidare...
 
Förra helgen jobbade Göran och vi andra roade oss på Leos och tog det annars ganska lugnt här hemma. Då förra helgen var vi ute på kanske sista skoterturen i storklinta som avslutades i badtunnan hemma hos Stybbe och Marie. Nu är det helg igen, Göran är ledig och vi försöker göra så lite som möjligt. Nova har haft lekkompis, men annars har det inte hänt så mycket. Vi tar det bara lugnt och vilar upp oss, kanske blir det en stadstur imorgon, vi får se. Nova längtar mest efter att få cykla på sin nya cykel hela tiden och Nellie vill ju vara likadan som storasyster så hon kämpar på med sin springcykel.
 
Och min födelsedag närmar sig med stormsteg! Det känns faktiskt riktigt roligt, jag ser fram emot att fylla år för en gångs skull :) Jag fyller fredag den 25:e och Göran har sökt ledigt både fredag och lördag, jag jobbar kortdag på fredag, så då blir det vuxenparty! Alla är välkomna! :) I övrigt har jag ingen aning om var som händer, vi får väl se. Det är många som har efterfrågat min önskelista och jag har verkligen försökt tänka ut nåt som jag vill ha, men det är svårt! Jag är tråkig och säger att det är besök jag önskar mig :) Kläder är ju något som man alltid behöver förstås och numer har jag faktiskt hittat det mesta jag gillar på Lindex och Kappahl. De har alltid varit något av "tantaffärer" för mig, men det är väl lika bra och se sanningen i vitögat.. När man går över 30-strecket så blir man kanske tant?
 
Nä, det tror jag inte. Men vuxen borde man väl bli i alla fall? ;)
 
Annars gillar jag ju böcker av alla de slag, har funderat på att beställa ett halsband med Nova och Nellies namn på, men det kanske man kan önska sig istället? Svårt det där... En potatispress? Tulpaner! Nä, jag vet inte, jag blir glad bara ni kommer hit och hälsar på :)
 
Nu ska vi fortsätta njuta av lördagskvällen, se på film, natta Nellie och sen har Nova önskat att få se gladiatorerna så det blir väl det tror jag. Så trevlig helg på er! Innan ni hinner känna efter så är det helg igen, jag lovar :)
 
Här får ni några bilder att titta på till nästa gång:
 



Nellies favorit: lego! Här i xxl på Leos :)
 
Våffeldagen firade vi utomhus i solen!
 
Nellie har studerat mamma, hon vet hur man gör när man tränar! :)
 
Mysungarna är goa med varann mellan slagsmålen ;)
 
KRAM på er därute!
 

Forestmama

En mamma i skogen eller en mamma Skog?

RSS 2.0