God Jul och Gott Nytt År!

Ja så har tiden tagit ett språng igen och snart, mycket snart, är det alltså 2014. Vi har haft en lång, skön ledighet där vi mest har tagit det riktigt lugnt och bara varit. Julafton var vi hemma först och sen for vi till Görans bror med familj där även deras pappa och tredje bror var. Vi åt en massa god mat och tomten kom med klappar :)

 


Nova gillar tomten, Nellie var väl lite tveksam men inte jätterädd ändå. Han fick kram av båda två innan han for vidare :) Det var en mysig kväll.

Juldagen var vi hemma och firade med Jonte och Isabel, åt en massa mer julmat och öppnade klappar. Så trevligt! Sen på annandagen tog vi husvagnen och drog ner till obbola, lyckades köra på ett rådjur på vägen men det gick bra (för oss alltså, inte så bra för rådjuret..). Vi hade julmys hemma hos pappa och Christina och sov sen i vår husvagn. 

På fredagen firade vi med mamma, Pelle och Selma, Linda, Erik, Tuva och lille Ian hemma hos Linda. Det var lite trångt och många barn med starka viljor men kul var det :) Det blev pizza och julklappsspel, intensivt och spännande. Vi sov en natt till i husvagnen och sen rullade vi hemåt igen. Då var vi så trötta så vi tog vilopaus.. Ända fram till nu ungefär :)

Idag har vi för första gången under denna ledighet fått vara ute och lekt i snön. Äntligen! Nu kanske vi får vinter. 




Ikväll ska vi till goda vänner och fira in det nya året, det blir nog riktigt bra! Hoppas att ni får ha det lika bra som vi! Kram och Gott Nytt År!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Forestmama

En mamma i skogen eller en mamma Skog?

RSS 2.0