Long time no see!

Ja, vad ska man säga.. det var ett tag sen jag skrev nånting här. För er som ännu inte gett upp hoppet utan fortfarande tittar in här med jämna mellanrum: Nu kommer äntligen ett inlägg!!
 
Nu börjar vi närma oss vinter och allt vad det innebär. Vi kämpar på med att göra gården redo för snön, det tar sin lilla tid! Samtidigt fixar vi med luftvattenpumpen som vi (Göran och kompis) håller på att installera och grejer på i källaren för att göra det lite mer beboeligt, inte bara en skräpsamlingsplats. Det går ganska bra! Annars rullar vardagen på, och den rullar rätt så snabbt. Göran har slutat på biltema och jobbar numera heltid för thorengruppen. Det innebär att han slipper jobba varannan helg (hurra!), men det innebär också att han måste jobba borta i Arjeplog två dagar i veckan, så han sover borta mellan måndag och tisdag. Men det ska nog gå bra.
 
Och snart är det någon som fyller 6 år! Herregud, hur gick det till... Till råga på allt har stortjejen fått en lös tand också. Tror ni hon är lycklig! Hon säger kanske tre gånger per dag: "Kommer du ihåg att jag har en lös tand?!" :) 
 
Igår var vi på Guldfestivalen, en gratisgrej med hoppborgar, ansiktsmålning, fiskedamm, experimentrum, pyssel och mycket mer. Man fick också ta bild på barnen där, eleverna som går estetiska linjen fotade och såhär fina blev barnen:
 
 
Men nu ser inte Nova ut så längre för efter festivalen for vi till frisören och nu har hon betydligt kortare hår. Jättefin blev hon! Tyvärr har jag inget bildbevis på datorn, men det kan jag lägga ut senare. Istället kan ni få se bilder på när vi är ute i svampskogen och letar efter guldet.
 
 
Nu ska jag och Nova strax fara till hennes innebandyträning. Jag är hjälptränare så jag är också med på ett hörn. Jättekul! Ha det bra så kanske vi ses snart igen här på bloggen ;)
 

Forestmama

En mamma i skogen eller en mamma Skog?

RSS 2.0