Stortjejen

Nu när Nellie blivit två år så är hon ju lite för stor för sin spjälsäng, så i fredags fick hon inviga sin nya "stortjejsäng". Det gick jättebra! Hon är så nöjd och stolt över sin säng :) På lördagmorgonen började hon gnöla lite av gammal vana men när hon insåg att hon kunde ta sig ur sängen själv så var hon uppe på nolltid. Vi trodde att hon skulle komma in till oss och lägga sig, men hon gick direkt ut i vardagsrummet och började leka.. Det var ganska tryggt att ha henne i spjälsängen för då visste man var hon var, nu blir det lite mer spännande.. :)


Annars har jag inte så mycket att rapportera härifrån. Livet lunkar på och vi hänger med bäst vi kan. Idag for vi upp till bureberget och åkte lite pulka, Göran och barnen på skoter och jag i bilen. Spåren håller inte riktigt för att vi ska kunna ta skoterpulkan, det är lite trist. Får se om det blir i år eller om vi får vänta med det till nästa säsong.


Sen har vi byggt snögubbar och tränat på skidåkning också. Ganska mysigt med vinter ändå :) Göran och barnen är lediga imorgon men jag laddar inför arbetsdag, ännu en ny vecka börjar. Tiden rusar!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Forestmama

En mamma i skogen eller en mamma Skog?

RSS 2.0