Hästar

Igår hämtade vi lite hästskit till vårt grönsaksland och passade såklart på att hälsa på hästarna. Kvällsmys!

Sommar!

Jaha, det kanske börjar vara dags att uppdatera bloggen igen? Det var ett tag sen sist... Vad har hänt sen partyhelgen? Vi har mest varit utomhus i finvädret, påtat i trädgården, hoppat studsmatta, ätit ute på altanen, snackat med grannarna.. Ja, varit ute helt enkelt. Nova har hittat en ny vän i grannen Oliver, han är bara tre år men de kommer bra överens :) Vi var i Umeå i lördags och firade morsdag på ett häftigt kafé (Göteborg), och så träffade vi pappa en stund också. Och i måndags var det sommarfest på barnens förskola med grillning och sång.

Det är väl ungefär det som hänt? Vädret är ju så oförskämt bra och det är tur att man får vara ute så pass mycket på jobbet! Äntligen är sommaren här!

Partyhelg

Vi har Stefan på besök i helgen och det betyder alltid fest :) Igår blev det badtunna efter middagen och Terese och Fredrik kom också hit med barnen för lite bad och trevligheter. Kul! Sen just när festen höll på att slockna fick vi besök av Simon och då var det bara att öka igen :) Det visade sig också att han fyller år idag, så grattis till dig! Vi kom inte isäng förrän närmare halv tre och sen började Nellie knorra vid fem så.. Det var lite jobbigt i morse kan man säga :)

Idag har vi njutit hela dagen av solen och värmen, badat, lekt i lekparken, ätit plättar (pannkakor) med grädde och sylt på altanen och haft det allmänt bra. Mot eftermiddagen blev Göran och Stefan lite desperata efter mer sällskap i badtunnan så de tog cyklarna och for runt i bure för att ragga folk :) Det slutade med att vi fick besök av en mycket trevlig familj som bara bor några gator bort med två barn + en av Görans överordnade på biltema.. Så kan det gå! Jättetrevlig kväll har det varit! Nu har de två stjärnorna dragit iväg på sina cyklar mot byn och hojklubbens bar. Får se hur det slutar :D Själv sitter jag och ser på Eurovision (med ett halvt öra) och har det ganska lugnt och skönt. Jag måste försöka komma mig i säng i bättre tid ikväll så jag orkar med morgondagen också :) Men chili con carnen väntar på dem när de kommer tillbaka, obligatoriskt vid Stefanbesök ;)

I övrigt är vi alla friska just nu (peppar peppar) och vardagen rullar på. Skönt med många röda dagar och snart är semestern här också. Härliga tider! :)



Oj

Jag har inte mycket extra energi över just nu. Det var tydligen min tur att drabbas av feber och förkylning from hell... Men, men, det är bara att bita ihop. Tur det är en kort vecka. Inga barn på jobbet på fredag och ledigt imorgon så det blir riktigt lugnt och skönt. Det behövs!

Övriga familjen är frisk nu i alla fall så livet rullar på. Nellie övar hela tiden nya ord och härmar oss i nästan allt vi säger :) Nova övar på att cykla utan stödhjul och trotsar om möjligt ännu mer än tidigare. Härligt...

Och våren är här på riktigt. Halleluja!

Forestmama

En mamma i skogen eller en mamma Skog?

RSS 2.0